SecondTrip

ALTIJD EEN DEELAUTO OP MAKKELIJK BEREIKBARE PLEKKEN IN HEEL NEDERLAND

Een auto huren via de SecondTrip app is heel makkelijk. En ook handig; op de App kun je meteen zien waar de huurauto voor je klaarstaat. Natuurlijk kun je een deelauto huren in een flink aantal steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem, Groningen en andere steden. De auto’s vind je op plekken die goed bereikbaar zijn met bus, tram, trein, taxi, fiets of te voet.

Witkar, Studentcar en Connectcar

Met de app reserveer je de dichtstbijzijnde huurauto en kun je de auto openen en rijden. Je kunt gebruik maken van onze merken Witkar, Studentcar en Connectcar. Wel zo makkelijk! Na afloop zet je de huurauto weer terug op zijn vaste parkeerplek of in een betreffende parkeerzone en sluit je de reservering af. Er is altijd wel een auto bij jou in de buurt te vinden! Onze huurauto’s zijn te vinden bij o.a. universiteiten en studentencomplexen, IKEA filialen, P+R lokaties, treinstations en bij de meeste vestigingen van KAV Autoverhuur.

24 UUR PER DAG, 7 DAGEN PER WEEK EEN AUTO HUREN MET JE MOBIEL

Bij KAV Autoverhuur kun je met de SecondTrip app 24 uur per dag en 7 dagen in de week een auto huren! Voor de verhuur van auto’s maakt KAV Autoverhuur gebruik van diverse deelauto labels. Deelauto’s zijn auto’s die je heel gemakkelijk kunt huren, openen en afsluiten via de app op je smartphone.

Download de app via Google Play of App Store of meld je aan via de website (knop hieronder) en registreer je eenmalig. Vervolgens heb je altijd en overal toegang tot onze huurauto’s. 

Busje huren kan natuurlijk ook!

En niet alleen personenauto’s van KAV Autoverhuur, ook kun je gebruik maken van onze bestelbusjes.

Het downloaden van de app en de registratie is binnen 10 minuten gepiept!

Bestelbus huren? Bekijk hier de animatie voor meer informatie.