Ook een parkeerplaats aanmelden voor een deelauto?

Parkeerplaatsen voor mobiliteit

John heeft een eigen bedrijf. Hij werkt veel vanuit huis. Een paar keer per week heeft John afspraken buiten de deur. John bezit geen auto, maar heeft er wel altijd een in de buurt! Een Witkar deelauto. Voor zijn deur of in zijn straat en op zijn werk. John heeft heel slim de parkeerplaatsen aangemeld bij SecondTrip. Daarom rijdt hij nu in een Witkar wanneer hij maar wil. En dat zijn buren en andere gebruikers van SecondTrip de auto ook rijden is alleen maar mooi. Zo is John door het aanmelden van de parkeerplaats lekker mobiel en draagt hij ook nog bij aan een beter milieu! Lekker bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen dus.

Parkerplaats in de buurt of op het werk? Meld je aan!

Wil je net als John ook een Witkar rijden? Dan is jouw parkeerplaats de oplossing. Rijd een Witkar samen met je buren of collega’s en ervaar de vrijheid!

Een parkeerplaats aanmelden kost niks en je zit ook nergens aan vast. Zie het vooral als een eerste stap. Hoe mooi als je met buren en collega;s een deelauto kunt rijden? 

Laat hieronder een paar gegevens achter en we nemen contact op om de voordelen van het auto delen persoonlijk te bespreken.