SecondTrip

GEEN AUTO BEZITTEN, TOCH AF EN TOE RIJDEN?

Stel je woont, net als Monique, in het centrum van een stad. De OV voorzieningen zijn er best goed en je reist veel met bus, tram en trein. Toch is af en toe een auto wel zo handig. Als je boodschappen moet doen omdat de supermarkt net te ver is om te fietsen en je geen zin hebt om met die zware tassen in de bus te moeten zitten of staan. En niet al je vrienden, kennissen en familie wonen op plekken waar je met het openbaar vervoer makkelijk komt.

Een deelauto voor boodschappen en familiebezoek

Hoe makkelijk is het dan dat je, al is het maar voor een paar uurtjes, toch even een auto kunt rijden? Dat kan dus heel goed via SecondTrip. Op veel plaatsen in Nederland staan onze deelauto’s voor je klaar. Met de SecondTrip app vind je een vrijstaande deelauto, reserveer je deze en kun je rijden. Met de 9292 app vind je je bus of trein om bij de huurauto te komen. Of je gaat op de fiets natuurlijk. Je gebruikt de auto en brengt deze terug naar dezelfde Secondtrip Hub of naar een andere locatie, It’s easy! 

Bekijk onderstaande animatie voor meer informatie.

MONIQUE & JOHN VERTELLEN JE HOE DE APP ZE HELPT IN HET DAGELIJKS LEVEN.

John woont, net als Monique, in het centrum van de stad. Parkeren is niet te betalen en een parkeervergunning laat nog jaren op zich wachten. Daarom heeft John zijn auto met pijn in zijn hart weggedaan. 

Een deelauto om klanten te bezoeken

Omdat John freelancer is en hij ten minste 1 of 2 keer per week afspraken heeft buiten de stad kan John niet helemaal zonder auto. Dus gebruikt John de SecondTrip app. Hij bestelt hiermee een taxi die hem snel en comfortabel naar een SecondTrip hub brengt. Daar opent John de deelauto gewoon met de app en kan hij gaan waar hij wil. Of de klant nu in een andere stad zit, in een kantorenpark aan de snelweg of in een kantoor aan huis in een afgelegen dorp; John reist snel en voordelig naar zijn bestemming. 

 

Bekijk de animatie voor meer informatie.